09 května 2021

Prozradil ho stín

 


Ve studiu Amazing facts nainstalovali nová světla pravdy.

Uvažovali jste někdy nad tím jak mohou ultrafundamentální adventisté publikovat svá videa na oficiálních youtubech? Komorní Lhotka, Vojkovice, Bystřice...

4 komentáře:

  1. A proč by nemohli cokoliv publikovat na youtube? Nejsi úplně mimo Janoušku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Publikovat mohou. Vždy to bude vizítka jejich myšlení. Čím více se mluví o satanu, tím větší reklama se mu dělá. A to má satan rád, Protože tak vstupuje snadno do jejich myšlení.

      Vymazat
  2. Mnozí adventisté jsou bezpáteřní a bezcharakterní lidé, kteří nemají sílu podívat se realitě 21. století do očí. Adventistů je vícero druhů - rozdělme si je pro praktické účely na 2 typy: Adventista s podprůměrným až vysoce podprůměrným intelektem - to bývají v pohodě lidi kterým to fakt prostě nemyslí a jsou schopni uvěřit čemukoliv - i naivním a praprastarým příběhům z bible. Ono, nejraděj bych adventistům doporučil, ať aspoň část bible nahradí ordinací v růžové zahradě, je to blíže realitě, i když teda Jákob taky šoustal vícero žen (že by průměrná míra nadrženosti v církvi??). No a potom tu je ten přímoúměrný vztah mezi mírou adventistova IQ a toho jak velkej je psychopat. U těchto rádobyinteligentních lidí, kteří moc neví o čem je život nevím, jestli se mám nad nima smát a nebo brečet. Asi to měli v životě fakt těžké, no, omlouváto ale fakt, že se chovají jako srabi a sebestředná hovada? Nejhorší je, jak vidím, jak kurví svoje vlastní děti a chovaj se jak kokoti - a takových jsou plné sbory O.o. Zvláštní kategorie jsou pak kazatelé :D Někteří z nich se chovaj jak kokoti par excellence, to je prostě už jiný level :D :D Lidi, kteří si kompenzují své mindráky skrze ovečky ve sborečku. Adventističtí kazatelé obecně nemají moc tucha, jak žít ve 21. století, až mi je jich líto. A ztrácet čas diskuzemi s nafrněnými kazateli nemá smysl, na to si našeho drahocenného času važme.

    A milí advenťáci kteří to třeba čtete - ne, opravdu nejde mít rád všechny a každého. V životě se vyplatí si kolem sebe shromažďovat kvalitní lidi na které je spoleh - a proto toho s vámi moc společnýho mít nechci, mnohdy působíte dojmem namyšlených fanatiků, kteří si honí svá ega na vlastních dětech při zpestření. Abych vás neházel všecky do jednoho pytle, ano, i u vás se najdou dobří lidé, dle mých smyslů jich však je poskrovnu..

    Pac a pusu a hlavně hodně ordinace v růžové zahradě - žijeme v 21. století
    PS. všechna čest každému, kdo našel tu sílu podívat se realitě do očí.

    OdpovědětVymazat